WEBSITE LATEN MAKEN.

Interactieve Infographic laten maken

Laat je doelgroep op een unieke wijze kennismaken met jouw bedrijf.

Een website laten maken die opvalt? Bij Cooler Media weten we jouw doelgroep te raken met boeiende content, aantrekkelijke visuals en een dynamisch design. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we je website interactief kunnen maken met speelse animaties en aansprekende video’s.

Interesse om een website te laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je dan alles over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Interactieve Infographic laten maken

Klanten beoordelen ons.

HET WEBSITE PRODUCTIEPROCES.

INHOUDELIJKE SESSIE

We starten de websiteproductie met een ‘Magic Meeting’. Jij vertelt ons alles over jouw wensen, doelgroep en doelstellingen. We stellen je inhoudelijke vragen en bepalen samen hoe we je website inhoud geven. Ook vragen we je welke visuele stijlen je aanspreken, zodat we een richting hebben voor het design.

BLUEPRINT

In deze fase werken we de blueprint van je website uit. Je kunt dit vergelijken met een uitgebreide plattegrond. In een wireframe zie je hoe de pagina’s naar elkaar linken. We schetsen de look & feel van de pagina’s en een copywriter gaat aan de slag met de teksten. Na het afronden van de blueprint, bespreken we deze samen. We horen dan graag je feedback.