Case Studies.

Lees verschillende cases van onze Cooler Clients en leer hoe onze diensten ook jouw business kunnen groeien.

Life Fitness | Case Study

Hoe wij precies een infographic voor je maken, kunnen we het beste uitleggen aan de hand van één van onze klanten. Life Fitness ontwikkelt innovatieve fitnessproducten en helpt mensen om een gezond en actief leven te leiden. Lees hier hoe wij zowel een animatie als infographic voor ze maakten!

Fleur Loef | Auxilium Offshore B.V.

Auxilium Offshore B.V. daagde ons uit om een uitleganimatie te maken, waarin de missie van het bedrijf en hun service wordt uitgelegd. In deze video zie je hoe zij het hele proces van idee tot de uiteindelijke animatie hebben ervaren.

Provincie Flevoland | Case Study

Steeds vaker krijgen we de vraag hoe wij onze uitleganimaties eigenlijk produceren. In deze Case Study nemen we je stap voor stap mee door het productieproces aan de hand van een van onze super coole klanten: Provincie Flevoland!

Jeroen Helders | Royal Cosun

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet. Bekijk hier hoe zij de samenwerking voor een van de animaties hebben beleefd.

Fietsenwinkel.nl Case Study

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe fiets. Je zoekt online naar de fiets die voldoet aan jouw wensen. Grote kans dat je bij een van onze klanten, Fietsenwinkel.nl, terechtkomt. Met haar ruime assortiment aan fietsen (meer dan 2000 (!)), uitstekende service, deskundig en persoonlijk advies is Fietsenwinkel.nl op dit moment de grootste fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel vroeg Cooler Media hoe zij hun keuzehulp nóg beter konden maken. Wil je weten hoe? Lees de Case Study!

Lukas van de Water | H2O Marine

25.000 views in korte tijd en relevante leads via YouTube. Door de juiste video strategie behaalden H2O Marine & Cooler Media samen een geweldig resultaat. Lukas van de Water (ondernemer) legt uit waarom video zo effectief kan zijn.

De Unie | Case Study

Ieder verhaal is uniek, zo ook het verhaal van De Unie. Gewapend met laptop, tekenblok en taart (*) betraden wij het gebouw van De Unie. In het kantoor heerst een bepaald soort rust die meteen voelbaar is. Dit terwijl de mensen van De Unie zich dagelijks met veel passie en energie inzetten voor werknemers in Nederland.

Floor Bökkerink | Prinses Beatrix Spierfonds

Voor het Prinses Beatrix Spierfonds maakten wij een jaarverslag waarin de belangrijkste cijfers gecommuniceerd worden. Daarnaast zetten zij de animatie ook voor andere promotionele doeleinden in. In deze video vertellen ze er meer over.

Lees de andere 150+ reviews op the Feedback Company.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
info@coolermedia.nl

© 2011-2019 Cooler Media. Beoordeeld door klanten met een 9.4/10 op basis van 149 reviews